Blogg

Tranulökarnas privatträning i Orsa

2022-05-15

 

Vilken helg!!

Malin och Tosca (Rippeboets The Swan) har vid fyra tillfällen gått på kurs och privatträning på Tranulökanans kennel och Tallheds stugor i Orsa. Malin har pratat så varmt om detta ställe och Anke som instruktör så vi bestämde oss för att åka dit tillsammans. 

http://www.xn--tranulkarnas-hundskola-zhc.com/

 

Så i fredags styrde jag kosan upp till Orsa med Isola i släptåg. (Sur Zelda hemma..). På fredagen var vi ute lite på eget bevåg i dess fantastiska marker. Vi gick en lång promenad och bara njöt. Tosca hade nämnligen tagit sitt andra första pris i viltspår under dagen, tjohoo!  Så lite trötta var de båda så även jag ;). Vi installerade os i stugan och det var verkligen så fina stugor. 

Tosca vid en tjärn

 

Isola i träningsmood ;)

 

 

På lördagen hade vi bokat privatträning med Anke. Hon föder upp Kleiner Munsterländer och kommer från Tyskland. Bestämd, tydlig och toppen!

Många intryck och jag åker hem med ett annat jag och med det en annan Isola i vårt träningsmood. Bilderna nedan får tala sitt tydliga språk, så mycket intryck och så mycket som vi gjort. Kommer leva länge på detta. Hoppas att det kanske även går att få till en kennelträff där. Stort tack Malin för att du föreslog detta och ville ha med mig ;)

 

Bilderna nedan har Anke Meyer fotat 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)