20230320 Konditorikullen född och har nu flyttat till sina familjer.

Vi önskar stort Lycka till!

 

 

Scrolla neråt för några nya bilder, 230507.

Nu har valparna hunnit bli nästan 7 veckor och det börjar bli dags för alla valpköpare att valpsäkra hem och införskaffa koppel :). Alla valparna har nu hittat sina nya hem och vi får njuta av de sista dagarna innan de börjar flytta i Kristi-Himmelsfärdshelgen.

Det är fyra trygga sociala valpar. Gosiga med viltintresse och en hel massa bus. Det händer mycket på dessa veckor minsann, från att vara små varelser utan att kunna se eller höra tills dess att de nu börjar visa sina härliga personligheter. 

Nedan bilder från i går, både trim och uppställning på bord och sen en and på det, det var en toppendag med andra ord.

Stort tack till Camilla Jannesson och Monika Jansson kennel Mountjoy (de äger pappa Sonic) för att ni kom, fixade till dem och fotade. Så roligt att ha er hos oss och fina bilder tagna av Camilla. 

 

 

Den 20 mars föddes de fyra små flickorna ❤❤❤❤

Majken hade en ganska lätt valpning och hon tog genast till sig dem, som det ska. Vi var lite oroliga för två av dem som inte riktig kom igång med diandet, men bara ett halvt dygn senare hade de börjat gå upp i vikt, och gör det stadigt, så nu kan vi släppa den oron.

De äter, sover och växer så det knakar hemma hos Majken och hennes matte Sara och husse Oscar.

Vi valde att Majken får bo kvar i den för henne trygga miljön så vi, kennelmatte och kennelhusse, åker fram och tillbaka till Växjö. Det innebär att ni som är intesserade av valparna får ta er dit istället för till kenneln.

Vi är så klart där och tar emot er. För den som vill är man varmt välkommen att få komma hem till oss och träffa mormor Zelda och resten av flocken som bor här i Rippebo. 

Vi försöker alltid få med pappan på något hörn kring valparnas namn. Denna gång fick den gemensamma nämnaren vara Danmark och då danska klassiska bakelser/godbitar. Pappa Sonic kommer från Danmark, kennel Sieger´s, kenelmatte har varit konditor och matte Sara tycker om att baka, så det fick bli temat. Nedan kan ni se namnen som vi döpt dem till. 

Ni kan läsa mer om mamma och pappa under fliken "valpar".

Hör av er om ni är intresserade av en valp ur denna kull. Vi förväntar oss sociala, trygga och samarbetsvilliga valpar med stark vilja att få använda sin nos, och så blir de snygga så klart;). 

 

 

 

Rippeboets Fragilité 

 

 

Rippeboets Kransekage

 

 

Rippeboets Mazarin

 

 

 

Rippeboets Sarah Bernhardt